Fit GABONA Shake

Egyediség – Funkcionalitás – Összetétel
 

Új ízzel és egy adagos kiszereléssel köszönti a nyarat a Turbó Diéta

Idén is új, limitált ízzel várja a nyarat a Turbó Diéta: megérkezett az érzékien roppanós kókusz ízű turmix, ami azonnal a trópusokra repít!
 

VeganChef veganéz

A VeganChef veganéz egy alacsony zsír­tartalmú növényi majonéz, melyet vegánoknak és ételérzékenyeknek is ajánlunk.
 

Foody Free termékcsalád

Az egészségtudatos táplálkozás jegyében alkottuk meg a vegán Foody Free termékcsaládot, allergénmentes liszt alappal, zöldségek­kel, hozzáadott cukor nélkül készítjük és kizárólag természetes fűszerekkel ízesítjük.
 

Leimer gluténmentes panírmorzsa

A gluténérzékeny fogyasztók számá­ra kifejlesztett és egyben ­ajánlott panírmorzsa lehetővé ­teszi, hogy a gluténra érzékeny fogyasztóknak se kelljen lemondaniuk a ­panírozott ételekről.
 

Babos zöldségpástétom, Paradicsomos oregánóval zöldségpástétom

Kizárólag növényi összetevőkből készült kirobbanóan ízletes zöldség­pástétom család két kiemelkedő tagja a Babos ­zöldségpástétom és a Paradicsomos oregánóval.
 

Nébar NaturPro 100%-os magkrémek

A Nébar NaturPro márkacsalád 100%-os magkrémei és pasztái nagy gondossággal válogatott diófélékből és magvakból készülnek adalék­anyagok és tartósítószerek nélkül.
 

K&K Family újdonságok 2021 Tavasz

A Duo Pack salátamix egyedülállóan praktikus kiszerelésével ­azokat a tudatos vásárlókat célozza, akik szeretnének egy kis ­frissességet csempészni a mindennapokba, ugyanakkor fontos számukra, hogy átgondolt döntéseket hozzanak.
 

NATURALE VEGÁN kenhető készítmény 200 g

100% növényi alapú termék, DIÓ, VAJ, AVOKÁDÓ ízesítéssel.
 

Megérkezett a MANGÓ ízű Turbó Diéta® fehérje turmixpor

Új, szezonális ízzel bővült a Turbó Diéta termékkínálata. A márka a korábbi évekhez hasonlóan idén is limitált kiadású ízzel készült a diétás főszezonra.